Mnoge žene su bile zaljubljene u fatalnog Nikolu koji se pojavio u njenom spotu davne 1995. godine. Zgodni dečko se tada i povukao sa javne scene. 

Pavlović je krenuo muzičkim stopama, ali je nakon prve snimljene pesme 2005.godine, ostavio karijeru da ipak sačeka Nikola je u međuvremenu počeo da gradi svoju pevačku karijeru. Posle skoro dve decenije, Nikola se pokrenuo i snimio pesmu koja je bila napisana za Rođu Raičevića.

 

 

- Voleo sam njegove pesme "Ja imam tebe", "U tebe sam zaljubljen" i tako to su neke pesme koje obožavam. LJudi su mi onda masovno govorili "čoveče, kako podsećaš na Rođu". Onda sam pustio sebe da čujem, i ono sam sebe naježim. To je boja ta, manir, ne imitiram ga. Prosto to je to, ja volim da pevam balade. Lično sam i bio drug sa njim, sedeli smo i pili kafu. On je nažalost tragično završio. Namestilo se tako sudbinski da ta pesma dođe do mene - otkrio je Nikola nedavno.

- Normalan čovek, voleo je devojke, da se šali. Često smo sedeli zajedno. Pamtim ga kao vedrog i dragog čoveka punog duše. Nažalost nemam neke zajedničke slike.

Nikola se prisetio snimanja sa Cecinog spota za pesmu "Fatalna ljubav". 

- To je bila njena prekretnica, te pesme "Neudoljiv, neumoljiv", "LJubav fatalna". Super je bila prema meni i danas kad se vidimo pozdravimo se lepo - ispričao je Nikola

(Telegraf)

BONUS VIDEO: