- Iznajmili su hotel Plaza u NJujorku, čiji sam tada bio vlasnik. Bio sam veoma zauzet i nisam hteo time da se bavim. Bili su veoma fini, ali pre svega uporni. Pristao sam, a ostalo je istorija! To moje pojavljivanje u filmu bilo je poput rakete i bilo je veliki uspeh, čak i danas u vreme Božića - naveo je Tramp na svom nalogu na društvenoj mreži Istina (Truth).

Foto: Profimedia

 

Ranije je reditelj filma Kolumbus izjavio da se Tramp ''siledžijski probio u film'', i da je njegovo pojavljivanje u filmu, pored naknade, bilo uslov da se film snima u hotelu Plaza.

- Rekao je da je jedini način da snimamo u Plazi taj da se on pojavi u filmu - rekao je Kolumbus.

Tramp je takve navode oštro demantovao, ocenivši reditelja kao ''holivudskog momka iz prošlosti koji preko Trampa pokušava da brzo dođe do publiciteta''.

- Ako su se osećali maltretiranim ili me nisu želeli, zašto su me ostavili u filmu i drže me u njemu više od 30 godina. Zato što sam bio i dalje sam odličan za film, eto zašto - naveo je Tramp.

Foto: Tanjug/AP

 

Pojedine Trampove pristalice 2019. su se žalili što u verziji filma koji je prikazan te godine u Kanadi, izbačena scena u kojoj se pojavljuje Tramp.

Bivši predsenik SAD je rekao da iza toga stoji kanadski premijer DŽastin Trudo, s kojim je u to vreme imao nesuglasice.

Foto: Tanjug/AP

 

''Sam u kući 2'' nastavak je filma iz 1990. sa Mekolijem Kalkinom u ulozi Kevina Mekalistera, kojeg je porodica slučajno ostavila samog na Božić i koji mora da nadmudri dvojicu lopova, koje igraju DŽo Peši i Danijel Stern.

Foto: Jutjub printskrin

 

Kalkin je 2021. rekao da nema ništa protiv da se iz filma ukloni scena u kojoj se pojavljuje Tramp.

BONUS VIDEO: