Advokat Nataše Šavije Borivoje Borović za Kurir je ranije rekao da optužena strana namerno odlaže suđenje, na šta je reagovao advokat Goran Knežević.

Foto: N. Skenderija, ATA images, Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Pre svega želim da kažem da mi suđenje jedva čekamo. Posedujemo dokaze koji su dovoljni da demantuju optužbu. Međutim, opšte je poznato da okrivljeni mora prethodno primiti optužni akt i ostaviti mu se dovoljno vremena za pripremanje odbrane kako bi se započelo sa suđenjem. Jednostavno, čovek mora znati od čega se brani. Što se tiče komentara u vezi mog nedolaska, mislim da mediji nisu mesto gde kolega i ja treba da raspravljamo. Sudnica će biti mesto gde ćemo to uraditi. U pogledu mog nedolaska, nema ništa sporno. Da je moj nedolazak bio neopravdan, sudija bi primenila odredbe Zakonika o krivičnom postupku i našla rešenje da pretres održi u mom odsustvu. Suprotno tome, pošto nije bilo uslova za održavanje glavnog pretresa, odloženo je. Nema potrebe za neosnovanim komentarima. Mi smo tu i suđenje, kao sto kažem, jedva čekamo - izjavio je za Kurir Goran Kadarević, advokat Stefana Karića.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".