Marko Janjušević Janjuš, hitno je sinoć izveden iz rijalitija, kako bi mu saopštili da je njegov rođeni brat Mihajlo Janjušević, prema nezvaničnim informacijama izvršio samoubistvo.

Foto: Printscreen Instagram / mihajanj / ami g show

 

Dugo se nije znala njegova tačna lokacija i da li se odmah zaputio ka Prijepolju ili je ostao u Beogradu kako bi završio šta je potrebno, a sada se pojavio i prvi snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

Janjuš je zatečen ispred policijske stanice u opštini Stari grad, gde je dao izjavu povodom ovog tragičnog događaja i uzeo potrebna dokumenta. Veruje se da je uzeo nalog da može da uđe u Mihailov stan i uzme njegove stvari.

Podsetimo, tragična vest o smrti Mihajla Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla njegovu porodicu, ali i celokupnu javnost, a Mihajlo će biti sahranjen sutra u rodnom Prijepolju u 12 časova.

Telefoni za pomoć

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".