Ove znakove možemo pronaći na svakom društvenom događanju, na pozornici ili čak pred kamerama. Oni jednostavno ne mogu da odole pažnji.

Lav

Prvi na popisu su sami kraljevi i kraljice horoskopa, Lavovi! NJihova potreba za pažnjom je tako očigledna da svaka prostorija postane njihov lična pozornica. Lavovi su rođeni vođe i vole biti u centru svake priče. NJihova harizma i samopouzdanje su zarazni. Nemoguće je odoleti njihovom šarmu.

Vaga

Vage su pravi umetnici društva. NJihova strast prema estetici i harmoniji često ih gura prema pozornici, gde mogu izraziti svoju kreativnost. Nikada nećete videti Vagu koja je zadovoljna da ostane u pozadini. One će se uvek potruditi da budu u središtu pažnje svojom elegancijom i šarmom.

Foto: Profimedia

 

 

Strelac

Strelci su istraživači zodijaka, a svet im je pozornica. Vole avanture, nova iskustva i ne mogu odoleti priči koja će privući pažnju. NJihova energija i entuzijazam zarazni su, čime lako privlače pažnju svuda gde idu. Nikada ne znamo gde će ih njihova potraga za uzbuđenjem odvesti.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri zodijaka. NJihova znatiželja i sposobnost komunikacije čine ih magnetima za pažnju. Nikada nisu daleko od društvenih događanja i vole biti u središtu razgovora. NJihova sposobnost da zabave društvo čini ih nezaobilaznim na svakoj zabavi.

Foto: Profimedia

 

 

Rak

Rakovi su možda iznenađenje na ovom popisu, budući da su poznati po svojoj osećajnoj i nežnoj strani. Ali, kada su u potrazi za pažnjom, ne može ih niko nadmašiti. NJihova emocionalna dubina i saosećanje privlače ljude prema njima, čineći ih neodoljivim u društvu, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO: