Svima je poznato da Marija već nekoliko godina želi da se ostvari kao majka. Pevačica je nedavno i otkrila da je u nekoliko navrata pokušala da ostane u drugom stanju, ali da nije mogla, te joj je jedina opcija ostala surogat majčinstvo.

Foto: ATA images

 

 

Marija je rekla i da je pre dve godine ušla u proces za surogat majčinstvo. Morala je da prođe razne preglede i da dobije sertifikat da je spremna za sve to. Nakon toga su morale njene jajne ćelije da se zamrznu.

Nakon što je i to uradila, Marija je morala da odabere oca deteta. U Americi postoji nekoliko banki reproduktivnih ćelija, a donori su morali da prođu rigorozne kontrole kako bi mogli da doniraju semenu tečnost.

 

Po tome svaka žena može da izabere ko će biti otac deteta, da li će to biti Kinez, Amerikanac ili Japanac, melez... Buduća majka ima uvid i u boju kose njihove, oči, istoriju bolesti itd. Uglavnom, sve što je potrebno znate o potoncionalnom donoru, osim njegovog indetiteta.

Sve se to radi pod velikom kontrolom i vi u svakom trenutku znate sve o donoru osim njegovog indentiteta. Tako možete da vidite kakve bi fizičke karakteristike moglo da ima vaše dete.

Foto: ATA images/Profimedia

 

 

Marija je oca deteta mogla da izabere tek kada je dobila sve potrebne dozvole i pošto su njene jajne ćelije izvađene. Cela procedura, od početka do trenutka kada je dobila sina, trajala je oko dve godine.

Podsetimo, pevačica je izjavila da, pošto je potpisala ugovor o poverljivosti, mnoge stvari ne može da otkriva, ali da će njen sin znati sve kada za to dođe vreme.

Marija je za oca svog deteta izabrala belca.

BONUS VIDEO: