Foto: Instagram printskrin/Dutzee/

Tajm-aut

LUKSUZNI "HOTEL U VAZDUHU": Novak ima svoj privatni avion

Izvor: Nportal
|
24.11.2021.
|
13:20

NAŠ najbolji teniser Novak Đoković iako je skromniji od svojih teniskih rivala, brojne profesionalne obaveze i njegova društvena i humanitarna angažovanost, iziskuju da dobar deo vremena mora da provede u putu i avionu. Novak inače poseduje svoj privatni avion koji je pravi luksuz. Mnogi sportski asovi bi mu pozavideli.

Takav je slučaj i sa trenutno najboljim igračem na planeti, Novakom Đokovićem. Iako je do sada jedan avion domaće aviokompanije dobio ime po njemu, prvi reket sveta nema privatnu letelicu, iako bi bez problema istu mogao vrlo lako da priušti.

Očigledno Đokoviću mnogo više odgovara da kada putuje iznajmi avion, pa je tako već godinama klijent kompanije "NetJets", koja mu obezbeđuje poseban prevoz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Zbog toga se i može reći da srpski na izvestan način ipak poseduje privatni avion, koji je potpuno prilagođen svim njegovim potrebama, jer je u pitanju jedna od najmodernijih letelica.

Pored vrhunskog komfora koji letelica pruža svim putnicima, opremljena internetom, kao i kutkom sa sa zabavnim sadržajem, tako da je moguće da se vreme tokom dugih prekookeanskih letova prekrati gledanjem raznih sadržaja.

- Sport kojim se bavim podrazumeva neprestana putovanja. Ali, kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvek na vreme stignem na destinaciju, rekao je jednom prilikom Đoković.

Snimak privatnog aviona Novaka Đokovića:

Inače, usluge pomenute kompanije koristi i jedan od Novakovih najvećih rivala, Rodžer Federer.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video