Cecina ćerka vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde redovno objavljuje svakodnevne aktivnosti, te tako možemo da saznamo mnogo toga o njoj, pa čak i broj cipela Anastasije Gudelj.

Mlada pevačica je na Instagram-storiju objavila svoju fotografiju u okviru koje je podelila i mali leksikon pitanja (ako ga tako možemo nazvati) u okviru kojeg je podelila interesantne pojedinosti o sebi.

Anastasija je otkrila koje joj je omiljeno jelo, piće koje najviše voli je mača čaj, saznali smo da ima fobiju od delfina i insekata, ali i da je broj cipela Anastasije Gudelj 40, što je mnoge iznenadilo.

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

Budući da je visoka 178 cm, ova veličina cipele ne treba da čudi.

Inače, otkako se udala za fudbalera Nemanju Gudelja, Anastasija se preselila u toplu Sevilju kako bi što više vremena provodila sa svojim izabranikom. Dok Nemanja vredno trenira i ide na utakmice, njegova supruga najviše vremena provodi u njihovom domu gde uči španski jezik.

Ipak, izgleda da najviše uživa da provodi vreme na društvenim mrežama gde uvek nađe zanimaciju koja brzo privuče pažnju javnosti.

(Hello)

BONUS VIDEO: