Policija je istakla kako je pronašla "znakove ozbiljne svađe" na mestu događaja.

Demir je preminula od zadobijenih povreda uprkos tome što su lekari, koje je Gursu pozvao, 45 minuta pokušavali da je spasu. Par je 6. jula bio na odmoru u gradu Čanakale kada je Gursu navodno zaprosio svoju devojku.

- Odabrali smo litice kako bismo imali romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala - kazao je.

Uhapšen pet meseci kasnije

Pet meseci kasnije, policija je uhapsila Gursua pod sumnjom za "namerno ubistvo".

On je uhapšen nakon što je porodica 39-godišnjakinje navodno podnela krivičnu prijavu tvrdeći da se par svađao jer je ona odbila njegovu prosidbu. Rekli su da je verenički prsten pronađen u njegovom džepu, a ne na njenom prstu.

Policiji je rekao da su srećno slavili kada je otišao do automobila po još stvari. Takođe je rekao da je čuo vrisak, a zatim otkrio da je pala.

Porodica njegove devojke je rekla da je ona planirala da raskine s njim. Dodali su i da se plaši visine i da neće dobrovoljno da priđe ivici litice.

Policija je na licu mesta pronašla polomljene naočare, polomljen zvučnik i tragove tuče. Gursu je u pritvoru do suđenja.

(Večernji list)

BONUS VIDEO:

ADRENALINSKA VEVERICA: Drži se za grane dok oluja besni Krimskim poluostrvom