Kada se pročula vest o razvodu, Ivana Španović je za medije ispričala da je ovo veoma težak period za nju i njenog bivšeg izabranika, te zamolila da se njena privatnost poštuje. Navela je da su njihovi životni putevi krenuli različitim pravcima, i izjavila da više nisu imali iste poglede na budućnost.

Foto: ATA images

 

 

Sa druge strane, fitnes instruktor Marko Vuleta, na društvenim mrežama je ostavio poruku za koju se veruje da je upućena njoj, a govori o fokusu ljudi na samo jednu stvar u životu dok ostale budu zapostavljene. On se odmah zatim preselio u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je počeo da radi, a sada se oglasio iz Dubaija i kroz emotikone pokazao da uživa u suncu i plažama. Slikao u liftu, a zatim u kupaćem i papučama, pa poručio: "Odrađen posao i trening, vikend može da počne!".

Foto: Instagram printskrin/marko_fitt

 

 

Po njegovim ostalim objavama, čini se da je posle rastave od Ivane Marku sve potaman, pa smo imali prilike da vidimo kako uživa u vodi, ali i kako snima prizore po Dubaiju. Marko je, inače, danas obrisao sve fotografije sa Ivanom sa društvenih mreža, dok ona i dalje ima slike sa njim na Instagramu.

Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime Španović, a susrela se i sa negativnim komentarom ispod videa na kom je pokazala kako vežba za osvajanje olimpijskog zlata, jedine medalje koja joj fali. Ispod pomenutog snimka, jedan od korisnika društvene mreže Instagram ostavio je komentar: "I tako ti osta sama sa svojim medaljama i uspesima..." Ivana je na to odlučila da odgovori: "Je l' ovo Vama zvuči patetično? To je možda Vaše stanje uma, trenutne okolnosti nas ne definišu kao osobe, uspesi još manje. A o tome kako ko smatra da treba da živi svoj život je samo njegova stvar", odgovorila je Ivana Španović.

Foto: Profimedia

 

 

Par se venčao u septembru prošle godine. NJihovo venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu. Tom prilikom se naširoko pričalo o Ivaninim odlukama da nosi patike sa venčanicom na svadbi, da posebno dotera kućnog ljubimca za ovu priliku, ali i da gotovo celu svadbu svi budu na travnatoj površini.

BONUS VIDEO: