Jovana, koja je poznata i po svom smislu na humor, danas je napravila haos na društvenim mrežama, kad je objavila smešnu sliku na društvenoj mreži instagram.

Reč je o montaži iz filma "Varljivo leto '68", tačnije iz scene gde Danilo Bata Stojković govori Slavku Štimcu: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi". Umesto Dragane Varagić, nalazi se Jovana Jeremić.

Ova montaža je očigledno nastala jer je Jovanin novi partner vlasnik niza pekara, a Jovana je "njegova Jagodinka". Jeremićeva na kecelji ima logo Draganove pekare.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

Inače, Jeremićeva je nedavno izjavila i da planira budućnost sa Draganom, a da nikada neće zaboraviti njihov prvi poljubac.

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: