Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

Zadruga

JANJUŠ IMA MLAĐU BRAĆU: Ne pričaju godinama - poslata poruka

Izvor: Nportal
|
24.11.2021.
|
09:26

JEDAN od najpopularnijih zadrugara Marko Janjušević Janjuš privukao je veliku pažnju publike svojim učešćem u rijalitiju. Privlačio je devojke, družio se, zaljubljivao, razvodio, a šta će raditi u ovoj petoj sezoni ostaje da vidimo. Iako je Janjuš iz svog života izneo sav prljav veš, međutim ono što javnosti manje zna jeste da Janjušević ima dva mlađa brata - Borisa i Mihajla.

NJih dvojica neverovatno liče, međutim godinama ne razgovaraju. Boris je najmlađem Janjuševiću čestitao rođendan putem svog Instagrama i tom prilikom otkrio da imaju problem.

"Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam 4 godine danas slavi 25 godina... Poslednja slika sa njim od kako me nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te", napisao je Boris prošle godine uz fotografiju sa Mihajlom, što znači, ako se nisu pomirili, ne pričaju već pet godina.

Foto: Instagram printskrin/ janjusevicboris
 

NJegov mlađi brat Mihajlo nije u žiži interesovanja javnosti, dok ga Janjuš neretko spominje u rijalitiju. On se bavi modelingom i zgleda odlično, te često pokazuje mišiće na društvenim mrežama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video