Televizijvki voditelj, Jovan Mmemedović sve više vremena provodi u prirodi, gde je napravio svoju oazu mira. Naime, voditelj uživa provodeći slobodno vreme u svojoj vikendici, u prirodi, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Memedović je čitao knjigu, ušuškan u udobnoj stolici, sa neverovatnim pogledom na netaknutu prirodu.

Kada boravi u ovoj brvnari, voditelj neretko voli da uživa u nekoj dobroj knjizi, te ih se može naći pregršt u njegovoj kolekciji.

Društvo mu je pravila mačka, koja je uživala pored peći, a mnogi bi poželeli da su na njegovom mestu.

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegove životinje mu prave društvo.

Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Foto: Instagram printskrin/jovanmemedovic

 

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu, a u unutrašnjosti mogu se pronaći razni korisni alati, poput peći i sekira, koje omogućavaju lakši rad oko same kuće i cepanje drva za potpalu. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim.

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa "Instagrama" zapazili su prostrano dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Memedović nikada nije objavio lokaciju svoje vikendice, ali se spekulisalo da se ista nalazi u Perućcu, mestu nadomak Bajine Bašte, na samoj obali reke Drine.

Poznato je da voditelj često boravi u ovom kraju, dok je na Tari često snimao emisije.

BONUS VIDEO: