Ova informacija prenesena je na zvaničnom Instragram profilu Fudbalskog saveza Rusije uz fotografiju pozdrava Dušana Vlahovića i ruskog napadača Aleksandra Golovina, iza kojih stoje trobojke ove dve države.

Informaciju je potvrdio i Fudbalski savez Srbije koji je u komentarima ispod slike sa zvaničnog Instagram profila napisao: "Vidimo se u Moskvi".

U komentarima nizale su se reči podrške i oduševljenja navijača iz obe države.

Za sada nema više informacija o tome kada će se tačno održati ova prijateljska utakmica, ali po svemu sudeći to će se desiti u martu mesecu naredne godine u Moskvi. 

Foto: N. Paraušić

 

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije nedavno se plasirala na Evropsko prvenstvo koje se tokom naredne godine održava u Nemačkoj. "Orlovi" će biti u grupi C i igraće protiv reprezentacija Engleske, Danske i Slovenije.

Standings provided by Sofascore

Selektor Dragan Stojković Piksi rekao je nakon žreba da je zadovoljan jer smatra da će biti interesantno, a cilj mu je da nacionalni tim prođe u nokaut fazu takmičenja.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. biće 17. prvenstvo Evrope i održaće se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine.

BONUS VIDEO: