Foto: Instagram printskrin/bujisic.ksenija

Poznati

TRUDNA VODITELJKA: Ksenija Bujišić čeka drugo dete

Izvor: Nportal
|
24.11.2021.
|
08:02

POPULARNA voditeljka Ksenija Bujišić trenutno živi jedan od najlepših perioda u životu. Ona je u blagoslovenom stanju i sa verenikom Miljanom čeka drugo dete, piše "Stori".

Naime, lepa voditeljka je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je krajem aprila. Ovog puta, voditeljka čeka sina, a kao i prošlu i ovu trudnoću podnosi odlično i ide na posao. Nema mučnine, a ni promene raspoloženja.

- Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću i zaista nije bilo razloga da ranije odem s posla. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnije, niko nije trpeo, sem mog sna - rekla je Ksenija o periodu kada je čekala Loru, koja sada ima dve i po godine.

NJena porodica je presrećna što će dobiti pojačanje na proleće.

- Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima – voditeljka se poverila prijateljima. Čuva se, naravno, maksimalno zbog pandemije virusa kovid 19, i sve aktivnosti, osim poslovnih, svela je na minimum zbog bezbednosti. Iako odlazi na posao, izbegava bilo kakva okupljanja, osim s bliskim prijateljima i rodbinom u svom domu. Planira da radi kao i tokom prve trudnoće, odnosno do momenta kada bude mogla neometeno da obavlja svoj posao.

(Stori)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video