Ovan

Iako ste dobri u tome da ostvarite svoje ciljeve, niste uvek fokusirani onoliko koliko biste morali. Lako budete ometeni, prebacujući fokus sa jednog sna na drugi. Ta promena fokusa je ono što vas sprečava da postignete svoje ciljeve.

15. decembra počela je vaša era manifestacije tako što ste svoju pažnju usmerili na samo jedan ili dva ostvariva cilja. Fokusirajući svoju moć, mnogo je veća verovatnoća da ćete urediti život onako kako ste sanjali.

 

Foto: Profimedia

 

Bik

Iako imate snove o boljem ili ispunjenijem životu, teško vam je da zaista napravite korake ka tome. Šta ako se ispostavi da vam se ne sviđa vaš novi život? Ili ćete možda propasti pre nego što stignete tamo? Ti strahovi vas blokiraju, ali to ne mora biti tako.

Od 15. decembra možete da učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje snove. Naravno, to bi moglo značiti da vam bude malo neprijatno, ali vi ste osoba koja to u potpunosti može da podnese.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Možda ćete biti iznenađeni kada vidite sebe na ovoj listi. Na kraju krajeva, vi ste jedan od najsrećnijih i najvrednijih znakova zodijaka. Ali zar se ne umorite od preteranog rada? Iako ovakva era znači više rada za neke znakove, za vas znači upravo suprotno.

15. decembra počeo je period u kome ćete dozvoliti sebi da se malo opustite. Ako verujete da ćete stići tamo gde treba da idete, dozvolićete životu da vas vodi umesto da uvek morate da budete na sedištu vozača.

BONUS VIDEO: