Marija je potpisala ugovor kojim se garantuje poverljivost podataka, pa ne sme javno da otkriva ko je otac deteta, kao ni ko je surogat majka koja je donela njenog sina na svet.

Međutim, Marija je priznala u kakvim je odnosima sa surogat majkom. NJih dve su bile veoma bliske, a Marija je pred porođaj odlazila s njom na preglede i bila je uz nju tokom trudnoće.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede - rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.

Foto: ATA images

 

- Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je pevačica.

Marija je početkom novembra otišla u Los Anđeles zajedno sa majkom, Vericom Šerifović, kako bi u poslednjim danima trudnoće bila uz surogat majku. 

(Blic)

BONUS VIDEO: