Karleuša je nakon mnogo godina govorila i o Zoranu Davidoviću Ćandi, koji je ubijen dok su bili u vezi.

Kako je otkrila, ona je ta kola je platila sahranu svoje velike ljubavi, a zbog toga se njena majka Divna zadužila kod kamataša.

- Priča o njemu je mnogo naduvana. Pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Bio je mangup. Nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru, nije bio ni priveden. Godinama slušam priče da su u to vreme postojale sage "Arkan i Ceca" i "Karleuša i Ćanda". Arkan je bio Arkan, a Ćanda je bio ništa! Bio je klinac s 27 godina kad je poginuo. Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. i bismo sigurno nastavili da ga nisu ubili. Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem s njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I on sam mi je rekao: "Ne!" Nije me poveo. Bio je to 23. mart 2000. S njim je bio najbolji drug, pica majstor iz kioska. Toliko o opasnim momcima... Zna se i ko ga je ubio. Svedoci saradnici su rekli da je isti ubica koji je pucao na premijera - Zvezdan Jovanović. Posle sam saznala iz policije da je ekipa koja ga je jurila, "zemunski klan", iz nekog čudnog razloga čekala da ja ne budem u kolima. Pucali su na njih iz dva kalašnjikova - ispričala je Jelena.

Foto: MUP

 

 

- Poslednji put sam ga videla u komadima. Sišla sam u prostorije sudske medicine da bih donela stvari za sahranu. Jedina sam koja ga je identifikovala i jedina koja je od kompletne porodice sišla. Tako su im savetovali. Morala sam da ga vidim još jednom. Ta slika će mi zauvek ostati u mislima. Meci kalašnjikova su ogromni, a samo Zorana je pogodilo više od 30. Ti meci otkidaju komade tela, koje su patolozi povezali crnim koncem u jednu masu... Taj prizor sam videla na stolu. U tom momentu imala sam 20 godina - rekla je Jelena za "Informer".

Foto: Aleksa Stanković

 

 

- Ja mu nisam bila čak ni ozbiljna devojka. Bili smo malo više od pola godine zajedno, ali sećam se da sam pozajmila pare za obe sahrane, ja i moja Divna, i Ivanu i Zoranu. Odjednom se shvatilo da nije bio nikakav opasan momak i da tu nije bilo nikakvih para, čak ni za sahranu. Kupila sam dve grobnice, jednu pored druge, jer su zajedno izgubili život. Moja majka je pozajmila pare na kamatu za to i ja sam to vraćala dve godine - priznala je Karleuša.

Na samom kraju je priznala i da sanja pokojnog Zorana.

- San izgleda tako što sedim sa Duškom i decom i vidim Zorana za drugim stolom. Živ je i gleda me, teško mu je što me vidi srećnu, pravi se da me ne prepoznaje. Dakle, sedim sa mužem i decom, a pored nas je čovek kojeg su ubili usred naše najveće ljubavi - ispričala je u podkastu gorepomenutog medija.

(Informer)

BONUS VIDEO: