Deo budžeta ide i za kompenzaciju donatorima jajnih ćelija i lekove za plodnost, kao i putne troškove.

Konkretno, proces doniranja jajnih ćelija i formiranje embriona košta do 50.000 dolara, a proces surogata je još oko 150.000, pri čemu surogat-majka dobija 50.000 dolara.

S obzirom na to da se Marijin naslednik rodio 2. decembra u Americi, odmah je dobio njihovo državljanstvo. Nakon što se pop zvezda i sama oglasila na svom Instagram profilu objavivši prvu fotografiju bebe, počele su spekulacije o tome kada će Marija i Mario doći u Srbiju. Šerifovićeva nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike, rekavši da će sina dovesti u Beograd uskoro.

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen novogodišnji koncert 31. decembra na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović, koja je sve vreme uz Mariju u Americi.

Pevačica se posvetila svom unuku i ne odvaja se od njega. Presrećna je jer joj se ispunila najveća želja da njena ćerka postane majka. Ni Marijin otac Rajko Šerifović ne krije uzbuđenje, a kako je rekao, rođenje Marija je najveći i najsrećniji događaj u njihovoj porodici.

- U šoku sam. Ovim putem želim da vam kažem da sam najsrećniji čovek na svetu i da je ona sve to uradila a da ništa nismo znali. Srećan sam što me je zvala da vidim dete. Posle 18 godina nekako smo uspostavili odnose i ona, a i njena majka Verica su me pozvale da ga vidim - rekao je Rajko.

(Kurir)

BONUS VIDEO: