Vest da je Marija Šerifović uz pomoć surogat majke početkom decembra postala je majka sinčića kom je dala ima Mario zatekla je i pojedine njene članove porodice koji su istakli da ništa nisu znali o ovom, ali i njene kolege, članove žirija takmičenja "Zvezde Granda.

Foto: ATA images

 

 

Među prvima se oglasio Dragan Stojković Bosanc koji prvo nije želeo da komentariše ovu vest, jer nije bio siguran da je istinita, a onda je opručio:

- Sad me je zvala, pokazala video, nek je živ i zdrav, rođen je kada i ja, 2.decembra. Biće srećan, ali neće dati na sebe, takvi smo mi strelčevi, da bude srećna i da veliki poraste, rekao je kroz osmeh Bosanac.

Ubrzo se oglasio i Saša Popović.

Foto: ATA images

 

 

- Suzana i ja nismo ništa znali o tome da će se Marija ostvariti u ulozi majke. Toliko sam se obradovao, imao sam priliku da se čujem sa Marijom video pozivom, ma oduševljen sam! Mario je sladak kao med, ima plave oči i baka Verica mu po ceo dan peva Suznaninu pesmu 'Oči, oči'. Bravo za Mariju, prelepa vest, divna odluka, oboma im želimo svu sreću ovog sveta! Ponosni smo što smo dobili još jednog člana!, rekao je Sale.

(Kurir)

BONUS VIDEO: