Na kraju smo godine, pa astrolozima prave prognoze za sledeću, a kako stvari stoje ovim horoskopskim znakovima je suđeno da 2024. ostvare sve svoje snove.

Bik

Bik će i sledeće godine briljirati na polju karijere, ne samo da će zadržati dobru poziciju, već ga očekuje procvat. Osim toga, sasvim iznenada će mu se pojaviti nekoliko dodatnih izvora prihoda. Na jesen 2024. godine, prema indijskom horoskopu, Bik će biti u prilici da se zaista obogati, a preporuka astrologa je da ne brza sa troškarenjem, već da novac ostavi sa strane.

Foto: Profimedia

 

 

Devica

Device čeka veliki uspeh na polju posla. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka moraćete dobro da zapnete, ali vaš trud će se višestruko isplatiti. Na jesen 2024. već ćete ubirati plodove svog napornog rada, a zvezde kažu da vas očekuju i veliki dobici.

Strelac

FOTO: Vikipedia

 

 

Finansijska situacija će se drastično popraviti za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Krajem septembra ih očekuje veliki uspeh na poslu, konačno će nadređeni uvideti njihov potencijal. Ovo će rezultirati napredovanjem na jesen, a samim tim i pozamašnom povišicom. Novac bi bilo najbolje da ulože u neki manji projekat koji će se pokazati kao veoma unosan.

(Krstarica)

BONUS VIDEO: