Bivša svekrva voditeljke Jovane Jeremić, Zorica Milošević, preminula je u 71. godini pre nekoliko meseci, od čega se ona još uvek nije oporavila, te je na Instagram profilu podelila objavu koja je mnoge rastužila. 

Naime, Jovana je objavila snimak na kom njena pokojna svekrva Zorica svira klavir, a reči koje joj je uputila sve su rastužile:

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

 

- Moja voljena svekrva, bila bi ponosna na mene večeras! Sve je dala od sebe da uspem i postanem ovo što sam danas - Ostvarena žena. Nedostaješ, Zoko moja, za sve što je došlo. Znam da me od gore bodriš. Hvala ti za svu žrtvu, za sve vreme koje si uložila u mene čuvajući mi Leu. Zauvek ću te voleti i uspomena na tebe će živeti večno - napisala je Jovana Jeremić na Instagram profilu. 

Inače, Jovana Jeremić nedavno je obelodanila informaciju ko je misteriozni biznismen, o kom bruji čitav region, a kom je ona podarila svoju ljubav. Jovana ne krije da je presrećna što je pronašla takvog muškarca, koji je ispunio sva njena očekivanja. Sada već svi znaju da je u pitanju biznismen, Dragan Stanković, koji je uspeo da osvoji srce atraktivne voditeljke.

(Alo)

BONUS VIDEO: