Danas je konačno poznata voditeljka otkrila identitet svog dečka. Reč je o preduzetniku Draganu Stankoviću iz Begaljice, kod Grocke. Dragan je u toku božićne emisije gostovao kod nje u emisiji i dao joj dukat uz koji joj je poželeo da pronađe večnu ljubav. 

Tada je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save. Kada joj je poslao dukat, Jovana mu je u emisiji uživo slala poljupce, a kamere su to sve zabeležile. 

- Srce moje - rekla je voditeljka.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Novo jutro

 

Stanković je jednom prilikom govorio o svojim početcima: 

- Pre 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Video sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu - rekao je jednom prilikom Dragan, vlasnik i direktor Pekarske industrije iz Begaljice kod Grocke.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Novo jutro

 

Jovana je danas objavila njihove privatne fotografije na kojima se ljube na venčanju njegovog sina:

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jovana uz fotku sa izabranikom.

BONUS VIDEO: