Rada je šest godina bila u vezi sa Harisom, a sve vreme je ćutala kada su nagađali zbog čega je prekinula vezu sa poznatim pevačem. Takođe je bila u vezi sa Milanom Stankovićem sa kojim je ostala u dobrim, prijateljskim odnosima. 

Sada je otkrila zbog čega je veza sa Harisom bila drugačija od svih ostalih: 

Foto: Prinskrin/Instagram/_harisberkovic

 

- Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako - rekla je Rada Manojlović za Star.

Pevačica je raskinula vezu sa Milanom Stankovićem, jer je započela tajnu romansu preko poruka sa Miomirom Gajićem, koji živi u Americi, a onda je i njega ostavila zbog Harisa Berkovića. I ta veza nema srećan kraj. Sada se svi pitaju ko će biti Radin novi izabranik. 

U njenom životu postoje novosti, vraća se na fakultet, koji je napustila pre 16 godina kada je započela muzičku karijeru kroz takmičenje "Zvezde Granda".

U 2007. godini je bila student ekonomije na državnom univerzitetu u Kragujevcu, a rešila je da se posveti karijeri, pa je zbog toga prekinula učenje koje joj je fenomenalno išlo.

(Republika)

BONUS VIDEO: