Sve do trenutka kada je pisanje tekstova postalo primarni Laćin prihod zarade, nije se potpisivao, navodio je u intervjuima koje je davao. Međutim, postoji jedan tekst koji je potpisao. Reč je o pesmi koju je 2003. godine na "Beoviziji" otpevao Željko Samardžić. Ta pesma je vrlo brzo postala letnji hit. 

Foto: V.Danilov

 

"Nekada u svakom drugom gradu sam imao po jednu ljubav bar. Svi ti gradovi sada su u tebi. Do njih me vodi tvoga oka far. A ti si, nažalost, drugome verna i čitaš samo kako se piše, al' nešto još treba da znaš - on te voli duže, ja te volim više. 9000 metara na nebu sam ja za tren kad mi osmeh daš. 9000 milja ispod mora na dnu sam ja kad me ne gledaš. Nekada sve je bilo isto, samo su se žene menjale. Sad je obratno, sa tim sam načisto. Jedna noc promenila je sve", glase stihovi koje je Laća napisao kada je imao svega 17 godina.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Laća je preminuo prošle godine u Izraelu, imao je samo 36. godina. Pre njega upokojila se njegova majka, čuvena Marina Tucaković, sa čime se Laća nikada nije pomirio, a ovako je govorio o njenoj smrti. Činilo se kao da je samo čekao dan kada će joj otići u naručje i tako je i bilo.

(Alo)

BONUS VIDEO: