U toku dana toplije i suvo vreme sa sunčanim intervalima. Uveče i u toku noći postepeno naoblačenje, koje će uglavnom na severu usloviti kišu.

Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu suvo i toplije sa dužim sunčanim intervalima. Uveče naoblačenje, koje će tokom noći usloviti slabu kišu.

Vetar slab, južni i jugozapadni, posle podne istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 6, najviša oko 14 stepeni.

Vreme narednih dana

U Srbiji do 19. decembra umereno do potpuno oblačno, u sredu još natprosečno toplo, a od četvrtka temperatura u postepenom padu.

U sredu u košavskom području će duvati umeren i jak jugoistočni, a na planinama jugozapadni vetar. U toku dana uglavnom na severu, a uveče i tokom noći i u većini ostalih krajeva kiša, samo će se na krajnjem jugu i jugoistoku zadržati suvo.

U četvrtak pre podne i sredinom dana na severu prestanak padavina, u ostalim predelima s kišom, koja će na planinama preći u sneg.

U petak i subotu slabe padavine se očekuju uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Zatim uglavnom suvo, a početkom sledeće sedmice i malo toplije.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".