Trostruka pobednica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", pevačica Bojana Barjaktarević, prisutna je godinama na muzičkoj sceni, ali je pažnju javnosti skrenula na sebe tek u pomenutom takmičenju.

Foto: ATA images

 

NJena života priča je rasplakala mnoge, budući da joj je početkom godine, po treći put, dijagnostikovan rak dojke, pa je opet prolazila kroz mučne hemoterapije i zračenja.

Bojana je svojim glasom više puta rasplakala članove žirija, publiku i gledaoce, a njena životna priča takođe nikog nije ostavila bez suza.

Foto: ATA images

 

Pevačica je sada dobro, ali će uvek biti oprezna i obazriva, pa će redovno ići na kontrole kao i do sada, a istakla je da je ova godina za nju bila odlična.

- Ova godina je za mene bila odlična. Bilo je puno rada, reda i discipline. To je neka moja vodilja u životu. Neka takva bude i 2024. i ja se neću buniti - rekla je ona i otkrila kako se sada oseća.

- Daće Bog da bude sve u redu. To su neke stvari koje niko ne može da vam garantuje. Ali ja se sad osećam odlično. Vodim računa i pazim. Pijem čajeve, pijem svašta za imunitet. Presudno je pričati o tome. Pogotovo ženama, jer žene znaju da i po deset godina ne odu na pregled, a onda se uplaše i ne odu i svašta može da bude. Najvažnija je preventiva, treba ići na preglede na svakih šest meseci. Mene je to spaslo - istakla je Bojana.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".