Vanja je tada bila na tezgi, a onda su joj javili da joj je preminuo deka. Uspela je da skupi snage da otpeva nekoliko pesama na tom nastupu: 

- Puno puta se raznežim, njihove priče i energija sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio u "Nikad nije kasno" bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili - rekla je pevačica koja ni sama ne zna odakle joj snaga u tom  trenutku: 

- Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti jer je znao da nešto nije u redu - kaže ona.

Vanja je nedavno obeležila i godišnjicu braka sa suprugom: 

- Mi to ne obeležavamo na veliko, uglavnom sami ili sa kumovima. Bitno je da je nama lepo. Razmenili smo poklone i jedna lepa večera uz sveće i cveće, mi volimo to jednostavno, ništa pompezno- iskrena je Mijatovićeva koja ne krije da je romatnična duša.

- Za neke stvari sam zaista emotivna, a za neke nisam, ali svakom po zasluzi. Retko plačem, volela bih da mogu više da olakšam dušu, ali spontano me vode emocije, sve to čovek mora da preživi- rekla je ona.

(Grand)

BONUS VIDEO: