Kako prenose tamošnji mediji, tragedija se dogodila nakon što se Andrea vratila kući iz Nemačke, a njeno telo pronašao je njen otac.

Andrea odlučila da ode tamo sa ćerkom i majkom.

- Otišli ​​su u Nemačku jer joj je muž tamo našao stabilan posao. U suštini, odlučila je da ode kako bi porodica bila zajedno. NJena sestra i muž su bili tamo nekoliko godina, a ona je ovaj put povela i svoju majku. Moje mišljenje je da je izabrala da bude sa svojim mužem da bi imala porodični život - rekao je član uže porodice za Gazeta de Nord Vest.

Pre tri dana se vratila na selo

Pre tri dana je ostavila svoju ćerku kod sestre u Nemačkoj i vratila se kući kako bi otišla kod doktora.

Andrea je u utorak uveče uzela auto i otišla kod sestre da nešto uzme. Otišla je sama, brzo se okrenula, parkirala auto, ali nije ušla u kuću.

Otac, zajedno sa njenim mužem, čuvši auto i videvši da Andrea nije ušla, sišao je da je traži, ali su u autu našli samo njenu torbu u kojoj je bio telefon.

Foto: Društvene mreže

 

Otac je pronašao obešenu

Posle nekoliko minuta potrage, otac mlade žene pronašao je Andreu obešenu. On je pozvao Hitna pomoć, ali je već bilo prekasno.

- Andree nigde nije bilo i onda sam otišao da je potražim. Nisam nigde mogao da je nađem i kada sam je našao, bila je mrtva - rekao je otac mlade majke ne navodeći gde je pronašao njeno telo.

Oduzela sebi život zbog depresije

Andrea je bila na lečenju od postporođajne depresije, a čini se da je ova bolest sa kojom se borila, imala razarajući uticaj na njenu odluku da sebi oduzme život.

- To je surova bolest, koja, ako se ne drži pod nadzorom i lečenjem, dovodi do ovakvih postupaka - rekli su specijalisti.

Prema pisanju lokalnih medija, Andrea je otišla kod lekara, koji joj je prepisao lečenje depresije. Ona je trebalo da počne lečenje u utorak uveče, ali se tada dogodila tragedija.

Ostavila oproštajnu poruku

Prema pisanju rumunskih medija, Andrea je ostavila oproštajnu poruku u kojoj se izvinila porodici i zamolila bliske da se brinu o njenoj ćerki.

Andrein bliski prijatelj, koga je upoznala poslednjih dana, opisao ju je kao divnu ženu i majku, izražavajući žaljenje zbog tragedije.

- Puno sam razgovarao sa njom ovih nekoliko dana, ali ništa mi nije ukazivalo na to da ona tako nešto ima na umu - rekao je njen drug.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO:

Porodica Angeline ubijene u Ribnikaru ima neostvarenu želju u sećanje na nju