Nakon što se delimično povukla iz medija i postala direktorka u firmi svog supruga, pevačica Bilja Sečivanović otkrila je da je u želji da sačuva brak spremna na sve, čak i da se preseli na Madagaskar.

Pevačica je otkrila zbog čega se povukla iz medija i dotakala se novog biznisa koji je pokrenula sa suprugom.

Foto: ATA images

 

 

- Krenuli smo da se bavimo još nekim poslom van ovog mog, tako da dopunjavamo to vreme. Rekla sam da ću se pevanjem baviti dok sam živa i dok dišem. Muzika je moja ljubav i moj život, to me ispunjava. Sve dok me glas bude služio, ako dragi Bog bude dao da me posluži još, ja ću pevati sebi i mojim dragim prijateljima, ali da to sad bude pod moranjem, svaki vikend, to ne – istakla je Bilja za "Grand" i dodala da je zarad ljubavi i boljeg života spremna na sve.

Foto: ATA images

 

 

- Borimo se kao porodica, kao kuća da nešto stvorimo i zaradimo. Imala sam trnovit put i ne žalim se, ja sam taj put morala da pređem. Prešla sam taj put, sebi nešto stvorila i obezbedila neko mesto na ovom nebu i ja sam zadovoljna. Imam supruga i daće Bog da mi brak opstane 40 godina. Ja ću da ga čuvam i da se borim za taj brak. Na Madagaskar ću da se preselim ako je to zarad nas i za našu dobrobit - rekla je Biljana.

BONUS VIDEO: