Iako su je mnogi smatrali kontroverznom, daleko je bila od toga. Obrazovana godpođa, koja je obožavala šešire, samo nije dozvoljavala da je bilo šta guši i sprečava da ispunjava svoje želje. Sa druge strane, imala je brojne probleme kao sav "običan svet", te su joj i neke situacije delovale bezizlazno, samo što je Isidora, za razliku od drugih, o svemu pričala bez ustručavanja.

Foto: Printskrin/Jutjub/ RTS Zabava - Zvanični kanal

 

Isidora je često pričala o odnosima sa ocem i majkom. Dimitriju je jednom čestitala rođendan na društvenim mrežama emotivnom porukom u kojoj je, između ostalog, rekla da joj je uvek pokazivao ljubav, za razliku od majke.

– Ceo život patim zbog toga. Ja moju majku beskrajno volim i baš zato me sve to jako boli. Sa njene tačke gledišta verovatno je sve okej, ali ja nisam osoba koja se folira i laže. Ja sam moju dušu izvrnula svima na uvid jer sam pisac. Kako da vas ne boli kad vam majka letuje dok ste na hemioterapiji ili ako vam kaže da ne vredi da se zbog vašeg lečenja proda stan jer je dijagnoza tako loša? Ili kaže vašoj rođaci „ti se brini o Vili kad Dorica umre”, ili kad vam svu dedovinu pokloni rođenom bratu, kao da nema ćerku i unuke, pitala se Isidora, ističući da ju je ceo život mnogo volela i zbog toga sve opraštala.

Foto: Printskrin/Instagram/vilapajkic

 

– Ne znam, ceo život je volim i pokušavam da razumem, ali kad sam i sama postala majka, tad sam shvatila da je ne razumem. Dešava se da neko voli brata više nego rođeno dete, ali ja mislim da ona svega toga nije svesna. U njenom panteonu vrednosti to je normalno i u redu. Ona je divna, čestita, obrazovana žena, ali verovatno sam ja suviše komplikovana ćerka sa kojom nikad nije znala da izađe na kraj. To vam je kao da ceo život govorite različite jezike.

Neprestano se trudila da postane bliskija sa majkom, ali joj nije polazilo za rukom.

– Milion puta sam pokušala, radila sam sa desetinom terapeuta, ali nema tu menjanja, stvar je u prihvatanju sa obe strane. Takođe, jako je naporna permanentna tenzija između nje i Nebojše, koja traje od prvog dana, jer pretpostavljam da mog muža nije zamišljala takvog. Prosto, čovek ne može da utiče na ljubav. NJoj je njen brat sve i svja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".