Mlada i uspešna pevačica, Aleksandra Prijović, nakon spektakularnog koncerta u Areni Zagreb održala je konferenciju za novinare, kojoj smo prisustvovali.

Foto: ATA images

 

 

Prija je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja, pa je otkrila i šta se nalazi na njenoj rajder listi, odnosno, šta zahteva da dobije pred svaki koncert.

- Ja se uvek trudim da sve bude kako treba, da udovoljim mojim roditeljima, baki i deki, da imaju sve što im treba, ali njima nikad ništa ne treba. Oni su i mene tako naučili. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda. Tako sam vaspitana, da mi ništa ne treba. Meni je dovoljno da prođe sve kako treba, da bude dobar nastup - rekla je Prijovićeva, pa prokomentarisala uspeh koji je postigla time što je rasprodala čak 5 Arena u Zagrebu, ali i brojne druge koncerte u regionu tokom turneje "Od istoka do zapada".

Foto: ATA images

 

 

- Često me pitaju, ali mislim da nikada neću biti svesna šta se dešava. Ovo je zaista veliki uspeh, ja sam jako ponosna na ceo moj tim i uvek kažem, sve ovo ne bi bilo moguće bez moje publike i naravno, bez ljudi sa kojima radim - priznala je Aleksandra Prijović.

BONUS VIDEO: