Nisu svi znakovi rođeni pesimisti, ali postoji par stvari koje bi svi mogli da nauče od Strelaca. Upravo ovaj znak glasi za - kralja optimizma.

Strelac prati tok stvari

Znakovi Zodijaka koji se nalaze između dve sezone smatraju se promenljivim znakovima. Oni predstavljaju promenljivu energiju prirode, što znači da su vrlo fleksibilni i otvorenog uma. To znači da Strelac nikad nije šokiran razvojem stvari, jer zapravo očekuje da ne ide sve glatko, ali se nada najboljem. On se prilagođava situaciji, zavisno od toga s čim ima posla. Ono što od Strelca možete da naučite je to da se treba manje držati zacrtanih planova i velikih očekivanja i više uživati u sadašnjem trenutku, praveći jedan po jedan korak.

Foto: Profimedia

 

Strelac pronalazi smešnu stranu problema

Strelac je onaj koji ne dozvoljava životnim razočarenjima da ga prikuju za tlo. On se uzdiže iznad njih, ostavlja ih taman toliko ispod sebe da nikad na njih ne zaboravi, jer ih smatra opomenom, ali im ne dozvoljava da njime upravljaju. Ako prolazite kroz težak period, prijatelj Strelac će iskoristiti tešku situaciju iz svog života da vam pokaže kako je on nju prebrodio zahvaljujući vama, zbijajući pri tom šale sve dok vam ne izvuče osmeh na lice.

Strelac lomi mentalne barijere

On je svestan toga da je um jedina barijera koja postoji u ljudskom životu. Stoga on nije poput mnogih koji dozvoljavaju da ih lična nesigurnost i mentalne barijere sprečavaju u podvizima koje ima u planu. Koliko god da nešto zvuči neverovatno, Strelac je spreman da veruje da on to može i upravo zahvaljujući tome će i ostvariti svoje zamisli.

BONUS VIDEO: