- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Starije osobe koje imaju tegobe kao on, treba da odu u bolnicu. Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - zaključila je Mišina ćerka Ivana.

Ovo nije prvi put da ga je snašlo ovakvo stanje, a isto mu se dogodilo pre godinu dana kada je, upravo zbog povišene temperature, završio u splitskoj bolnici.

Kako je neko vreme proveo u bolnici, doveo se u situaciju da mora da otkaže svoj dugoočekivani koncert u Vukovaru, a zbog takvog poteza bilo mu je neopisivo žao.

Foto: Jutjub printskrin

 

Mišo Kovač sa svojom suprugom Lidijom živi u Podstrani već dve godine, a odlučili su se na tu lokaciju jer pevaču odgovara morski vazduh koji pozitivno utiče na njegovo zdravlje.

- I dalje je u bolnici pod kontrolom lekara. Na antibioticima je, tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se oseća bolje. Zadržaće ga u bolnici još koji dan preventive radi - rekao je pouzdan izvor za Slobodnu Dalmaciju.

BONUS VIDEO: