Dunja je bila šestostruka dobitnica prestižne novinarske nagrade "Gordana Boneti", a čitav vek provela je kao spikerka RTV Beograda.

U braku sa suprugom i kolegom Milanom Langom dobila je naslednicu Srnu i sina Istoka, a lepa glumica podelila je putem svog Instagram profila majčinu fotografiju iz mladosti koja je oduševila pratioce.

— Zauvek sve. Dunja, mater, domovina, anđeo, brat — napisala je pored uspomene koje dočarala koliko Srna podseća na nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)

Čuvena Dunja diplomirala na Filološkom fakultetu, na odseku za engleski jezik i književnost, a tokom adolescentskih dana bavila se i glumom, te je Srna izražajnost na sceni i talenat nasledila od majke.

Glumica je u braku sa proslavljenim glumcem Irfanom Mensurom dobila naslednika Pavla koji je krenuo roditeljskim stopama, te ga možemo gledati u popularnim serijama "Švindleri", "Pogrešan čovek", "Vreme zla", "Vojna akademija".

 Srna je juče proslavila svoj jubilarni pedeseti rođendan, a tim povodom podelila je divne fotografije i interesantnu retrospektivu.

— I dalje mislim, a davno sam o tome pisala (onda kada je gospođa od tadašnjih 55 postala preda mnom "Srnina generacija" za potrebe upoznavanja s nekim frajerom, a ja imala 33, brišući sve čemu sam se u njoj divila ) da je lagati svoje godine (smanjivati broj) ultimativno samopovređivanje... i uopšte ne razumem šta bi to trebalo da ne možeš posle nekog rođendana (osim da igraš Juliju, do koje ti ionako više nije ) i kome bi i zašto trebalo išta da objašnjavaš ili ne daj Bože kakvu dozvolu za život po svojoj meri da tražiš. Tako je tužnjikavo i ponižavajuće odricati se sebe i sopstvenog iskustva!? Godine su ordenje ako ideš u "rov" časno svaki dan..uz sve neizvesnosti. I da... Danas punim 50 i opčinjena sam tom činjenicom — napisala je i dobila pregršt pohvala na račun jasnog stava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".