Od izvora bliskom izvesnom Robertu Stefanoviću, koji se navodi kao krivac i neko ko je učinio ovo delo, mediji saznaju sledeće;

+Robert Stefanović je bio izvrstan sportista, nosilac mnogih medalja i trofeja u Tekvondu. Robert nikad nije koristio svoje umeće ne bi li nekoga povredio iako je dosta puta za to imao i povoda i prilike. Robert nije pio, nije pušio i nije se drogirao, voleo je pse. Voleo je dobar provod i imao pregršt prijatelja.”

-Poznato je da je te večeri Mihić pod uticajem alkohola i narkotika, Roberta psihički maltretirao satima u njegovom stanu, Robert je što se kaže ,,prespojio” i pretukao ga. Svi koji su gledali rijaliti znaju da Stefan Mihić nikad nije bio žrtva, a svaki problem je sam prizivao, a tako je i pretučen u više navrata od različitih lica po izlasku iz rijalitija. Robert je sebi kasnije te večeri oduzeo život, iz za sada nepoznatih razloga, sahrana je bila danas. Imao je divnu majku i mlađeg brata.. saučešće porodici.

Foto.Printskin/Instagram/don.filipo.tattoo

 

Filip Đukić se oprostio od Roberta, koji mu je bio prijatelj

Toma Panić je kroz rijaliti pominjao da se poznaju i druže, tada smo saznali da je on zapravo bivši momak Tare Simov, kad je Toma usled svakog konflikta sa njom ponavljao da ima poštovanja prema njoj zbog Roberta.

Na osnovu snimaka iz rijalitija, zaključujemo da Mihiću svađe i nasilje nisu strane, a šta je prava istina, ostaje nam da saznamo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".