Zoran Marjanović rešio je da svoju ljubav sa verenicom i ozvaniči svoju ljubav pred Bogom. Odlukom Apalacionog suda, pušten je iz Centralnog zatvora iako je bio osuđen za ubistvo supruge Jelene Marjanović. 

Zoran se za vreme boravka u zatvoru raspitivao šta je potrebno za venčanje iza rešetaka, a sada je izašla informacija da će se venčati sledeće godine na proleće.  

Foto: M. Anđela

 

- Zorica je ljubav njegovog života sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili sudbonosno da će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović - priča Zoranov blizak prijatelj.

 NJegova verenica Zorica Mitrović izjavila je da želi sa njim da ostari:

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekla je za Kurir Zorica.

Podsećanja radi, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on prvi put uhapšen 15. septembra 2017. godine. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Mitrovićeva, koja je napala policajce. Nakon što je Marjanović izašao iz Centralnog zatvora, promenio je broj telefona, a na kontakt poznat redakciji se ne javlja.

 

BONUS VIDEO: