Popularna voditeljka Ana Radulović karijeru je započela kao model, a proteklih godina je bila lice više TV projekata i pobrala simpatije publike.

Kako važi za jednu od najlepših žena na našim malim ekranima, mnogi se pitaju šta se dešava u njenom ljubavnom životu, a malo je poznato da je voditeljka već osam godina u skladnom braku.

Foto: ATA images

 

 

Ko je muž Ane Radulović?

NJeno srce ukrao je pevač Miroslav Mirče Radulović, koji se proslavio učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" i kome je Ana rekla "da" 8. novembra 2015. godine, a par ima sina Konstantina (7)

Kako je jednom prilikom priznala, na početku veze joj nije bilo lako zbog njegovog posla, ali je ljubomora u međuvremenu nestala.

Foto: Instagram printskrin/ana.radulovic

 

 

– LJubomorna sam bila ja, ali na početku naše veze. Nisam poznavala njegove koleginice, pa kad ode na svirku i slika se s njima, ja se pitam zašto baš on od svih muzičara na sceni. To je bio strah da ga ne izgubim. Kad sam se s tim izborila i došla dovde gde sam sad, stvarno nema mesta za ljubomoru – istakla je Ana Radulović jednom prilikom.

Isto tako, ni njen suprug nije sklon ljubomori.

– Mirče mi nikad nije pravio scene, on je neko ko je miran, staložen, ali nije ni imao razloga za to. Razume moju prirodu posla, gde sam često okružena muškarcima, ali nema mesta za nepoverenje – objašanjava.

Foto: Instagram printskrin/ana.radulovic

 

 

Voditeljka se osvrnula na to što ju je ranije javnost znala kao Mirčetovu suprugu, dok je danas veoma popularna zbog sopstvene karijere, istakavši da joj nije važno kako će je nazvati.

– U početku su me predstavljali u medijima kao pevačevu suprugu, tako su me svi upoznali i ja sam prvenstveno to, pa sve ostalo. S vremenom sam počela da radim javni posao, pa su me još više upoznali kroz to, ali ja se ne bunim kako god da mi kažu – kaže Ana.

BONUS VIDEO: