Nakon nje, svedoči J. V. (23), koja je prijavila da ju je Aleksić napao u školi glume u januaru 2020. godine, kada je imala 17 godina.

Foto: N. Skenderija

 

 

Milena Radulović je ispitivana od strane odbrane Aleksića satima, već dva ročišta unazad, a zbog brojnih pitanja koja se ponavljaju njeno ispitivanje još uvek nije završeno.

Sud je za danas pozvao i J. V, te se očekuje da Milena Radulović danas završi svoje svedočenje.

Ispitivanje Radulovićeve je obeleženo neprimerenim ponašanjem advokata koji brani Aleksića, koji je u sudnici pravio scene, bio kažnjavan, a žrtvi je postavljao neumesna i uznemirujuća pitanja koja se tiču detalja seksualnog nasilja.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

- Kada mi se to prvi put dogodilo bila sam u šoku, nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao bila sam uplašena, osećaj takve izdaje. Čovek kojem sam verovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo. Posle su usledile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi videli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vežba - samo je deo potresnog iskaza koji je dala Milena Radulović.

(Alo)

BONUS VIDEO: