Sofija Milošević i Luka Jović napraviće sledeće godine dve gala svadbe! Manekenka i fudbaler će prvi deo slavlja prirediti na jezeru Komo u Italiji, dok će drugu svadbu napraviti u Beogradu.

Foto: Profimedia, Instagram printskrin/sofijamilo

 

NJih dvoje su rešili da angažuju agenciju koja je organizovala venčanje ćerke legendarnog američkog pevača Lajonela Ričija.

- Sofija i Luka će se definitivno venčati sledeće godine. Prvu svadbu organizovaće u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, koje je poznato kao odmaralište brojnih holivudskih zvezda. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija. Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz svetskog džet-seta - priča izvor i dodaje da par neće štedeti novca za gala venčanje.

 

 

- Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka već godinama igra za italijanske fudbalske klubove. Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do najsitnijih detalja.

Međutim, tu neće biti kraj proslavi jer će druga svadba biti organizovana u Beogradu.

- Ta proslava će biti u jednom od prestoničkih luksuznih hotela i biće za veći broj gostiju nego ona u Italiji. Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane. Tada će biti pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka će se venčati u opštini, kao i u Hramu Svetog Save, i tako svoj brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin. Sve to će se sigurno desiti ili na proleće ili na leto sledeće godine - kaže izvor za Informer.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".