Milan Milošević se ponovo vratio na televiziju Pink i nastavio da vodi svoju emisiju u rijalitiju "Elita" u kojoj sa učesnicima pretresa sva dešavanja i aktuelnosti vezane za njih.

Foto: ATA images

 

On je gostujući u Magazin In govorio na različite teme, a onda se povela polemika o tome koliko i da li roditelji mogu da unište život deci, u bilo kom smislu, te je tada ispričao zanimljiv događaj iz svog detinjstva.

- Tačno je, moja otac je mogao da mi uništi život! Kada sam završio Osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na Glumačku akademiju u Beogradu! Glumio sam u pozorištu ''Dobrica Milutinović'' u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok! Otac me upisao u metalostrugare - rekao je Milan pa dodao:

- Rekao mi je:''Ja ti činim dobro, svi glumci su mesari, automehaničari...''. Ja sam se, naravno ispisao iz te škole, odmah trećeg dana... Rekao sam majci: ''Moraš da budeš moj saučesnik i da mi pomogneš''. Ona je to i uradila, jer sam plakao i bio sam nesrećan. Upisao sam se u Hemijsko-tehnološku školu jer je samo tu bilo mesta! Otac je saznao tek na polugodštu šta sam uradio - rekao je Milošević.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".