Pevačica Nada Topčagić skrhana je bolom zbog smrti Žarka Lauševića koji je u njegovoj knjizi "Godina prođe dan nikad" čak pomenuo u lepom kontekstu.

Foto: ATA images

 

 

To je oduševilo pevačicu kada je čitala njegovo delo, ali sada sebe krivi što za života slavnog glumca nije našla za shodno da ga bar jednom pozove i upita za zdravlje.

Muzička zvezda ne može da se nakaje što se nije čula sa preminulim umetnikom.

- Sada kada je sve prošlo niko nije pomogao Žarku. Nisam ni ja. Svi ga sad vidimo kad ga nema. Kad su mi javili ljudi umesto da sam išla da ga tražim, stalno u nekoj žurbi, ja ne dam nikome u porodici da radi, sve nosim na svojim leđima i onda mi prođe dan i kada me novinari zovu budem premorena nisam ni za šta. Mnoge propuste sam napravila gde ne bi trebala. Konkretno u slučaju Luševića. Baš sam suprugu Zlatku rekla: "Kako ga nismo pronašli u NJujorku, a bili smo tamo". Veliki propust sam napravila. Toliko tužno i jadno od svih nas, od ljudi, čovečanstva - priča istaknuta umetnica i dodaje:

Foto: N. Skenderija

 

 

- Sada je kasno! Niko se nije pitao kakav je njegov život bio? Koliko se mučio? Nisam znala da je Žarko toliko bolestan. Za njega mi je posebno žao, jer je samo prošao kroz život. Ja sama sebi namećem teškoće života. Sada se svi opraštaju od njega, a gde smo bili sve ove godine da ga pitamo kako si. Sramota je i mene i sramota od čovečanstva. Sada nam je žao je, jeste sigurno, ali nismo bili ispravni prema njemu. Preživljavam baš teško njegovu smrt - rekla je estradna umetnica za "Kurir". 

BONUS VIDEO: