Devojka se našla u salonu naše mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatovi, a jedna joj je devojka privukla posebnu pažnju. 

- Kad sam došla iz kluba, našalila sam se sa drugom, te sam mu rekla da neću skinuti šminku uopšte, jer šta ako naletim na Cecu ili Anastasiju, želim da izgledam lepo. Znala sam da nemam vremena da se ujutru našminkam, tako da sam prespavala sa šminkom i samo je popravila ujutru. Tako da sam odradila nokte kod njih, i sišla sprat dole, kako bi mi sredili kosu. Sve devojke tamo su bile prelepe, ali tamo je bila jedna prelepa devojka koja nije nosila šminku, autfit joj je bio odličan, izgledala je predivno i jela je avokado tost na stolici kod frizera - ispričala je Sara

 

Zapravo, devojka koja je sedela bila je Anastasija, a delovala je sasvim prizemno i kulturno. 

- Ja sam zbog toga pomislila da ona radi tamo. Ostale devojke koje su radile tamo bile su preokupirane nekim drugim stvarima, a meni je stvarno trebala čaša vode, te sam sačekala da završi tost i rekla joj 'zdravo, da li mogu samo da dobijem čašu vode?'. Ona me je pogledala i bila je tako divna. Rekla mi je 'da, samo sekund', a potom je zamolila devojke koje su bile iza da mi donesu vodu, nakon čega sam se zahvalila - otkrila je ona.

Nakon što je popila vodu, došla je frizerka koja je počela da joj sređuje kosu.

- U tom trenutku devojka je sređivala moju kosu, ali je otišla da nešto uradi. Devojka iza mene bila je ista devojka koja je jela avokado tost, tada su joj radili šminku. Pomislila sam kako je super što mogu tu da rade šminku, jer nisam znala da to može. S obzirom na to da je ovo Anastasijin salon, posteri su bili svuda po zidovima, i tu su se prikazivali njeni proizvodi, kao i profesionane fotografije. U ogledalu ugledala sam jedan od njenih postera,va potom sam ponovo pogledala devojku koju su šminkali iza mene i tada sam shvatila, to je bila Anastasija - istakla je Sara.

 

(Telegraf)

BONUS VIDEO: