Voditeljka ne krije da se protivi današnjim kriterijumima vezanim za izgled žene, a jednom prilikom otkrila je da je upravo iz tog razloga bila linčovana.

Ona kaže da smatra da treba voditi računa o svom telu i koži, ali da ništa ne treba preterano menjati i treba ostati umeren.

- Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak da uvećam usta. Žena me zaustavlja, prilazi na ulici i kaže da sam prelepa, prezgodna, ali da mi samo usne fale. Treba raditi na sebi, održavati se, ali ostati svoj, nisam ni za jednu invanzivnu metodu, samo za osvežavanje usana - rekla je Sanja jednom prilikom.

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Pink Official

 

- Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vreme pravo vreme - istakla je voditeljka i dodala:

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene, i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa. Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13h prvi put unesem hranu - rekla je Sanja Marinković jednom prilikom u emisiji „Praktična žena“.

BONUS VIDEO: