Pre skoro 25 godina svet je čuo pesmu Rikija Martina "Livin' la vida loca", ali i zapazio prezgodnu brinetu koja se mazi s njim u automobilu. U pitanju je bila hrvatska manekenka Nina Morić, koja živi i radi u Italiji i koju su tokom godina pratili razni tračevi.

Foto: Jutjub printskrin/Ricky Martin

 

Prošle godine se našla u centru skandala s bivšim partnerom koji ju je optužio da ga je pokrala, a pre toga se dugo pisalo o njenoj navodnoj borbi sa zavisnošću. Bila je optužena da koristi opijate, a iako je na sudu dokazala suprotno - nije uspela da dobije starateljstvo nad sinom Karlosom.

Nina (46) je veoma mlada ušla je u svet modelinga, njenoj lepoti mnogi su se divili, ali je, prema mišljenju mnogih, rano počela da radi estetske korekcije. 2001. godine se udala za fotografa Fabricija Koronu koji je poznat kao "kralj paparaca", a 2012. sa njim dobila sina Karlosa.

Foto: Profimedia

 

Fabricio je kasnije optužen da je ucenjivao mnoge poznate ličnosti zbog čega je završio u pritvoru, a Nina je podnela zahtev za razvod braka. Posle razvoda koji se dogodio 2007. godine, Nini je pripalo 50 odsto vlasništva u Koroninoj paparaco agenciji.

Novac je zarađivala učešćem u rijalitijima, a u tabloidima su neretko objavljivane njene slike iz noćnog provoda na kojima se navodno vidi manekenka u alkoholisanom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

 

2009. godine su italijanski mediji pisali da je pokušala da se ubije, ali Nina je rekla da je samo popila veliki broj tableta za spavanje. 2011. godine bosanski list Ekspres je objavio intervju sa manekenkom u kome se ona deklarisala kao nacionalista i prozvala Nikolinu Pišek i Severinu zato što se zabavljaju sa Srbima.

Nina je rekla da su to novinari izmislili i izvinila se srpskom i italijanskom narodu, Nikolini i Severini. 2012. godine Nina je osumnjičena da je krijumčarila narkotike iz Južne Amerike u Italiju. Policija ju je ispitivala i nakon saslušanja je puštena na slobodu. 2013. godine, posle dva meseca veze, tajno se udala za milanskog biznismena Masimilijana Dosija. Venčali su se u hramu Angkor Vat u Kambodži, a medeni mesec su proveli u Dubrovniku, ali se i od njega razvela posle samo dva meseca.

Sada je Nina, gostujući u jednoj italijanskoj emisiji, sa suzama u očima pričala o svom sinu, ali i pokazala kako sada izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".