Kada je krajem prethodne godine odjeknula vest da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju, svi su se pitali ko je njen partner jer ga je sve vreme uspešno krila od javnosti.

Pre nešto više od dva meseca promenila je prezime Prpić i postala gospođa Žugić (ostavila je i devojačko Stević) udavši se za biznismena, Marka Žugića, sa kojim je u maju dobila ćerku Čarnu.

Porodica je za Anđelku Stević Žugić njena oaza mira i ljubavi, posebno od kada je u njihove živote ušetala jedna mala crnka koja je ukrala srca svih.

Poznata kao neko ko privatni život ne voli da eksponira u medijima, glumica uživa u oazi porodičnog doma sa suprugom, ćerkom i sinom, a kako je prošlo skoro šest meseci od porođaja polako se vraća i poslovnim obavezama.

Foto: ATA images

 

 

Ipak, sa novim projektima ne žuri jer je sada mama jednog dečaka koji "grebe na tinejdžerska vrata" i bebe od nekoliko meseci, već tek ponekad gostuje u nekoj emisiji. 

Tako se pre nekoliko dana pojavila u podkastu "Mamazjanija" gde je prvi put iskreno govorila o deci i suprugu koji joj je vratio veru u ljubav nakon razvoda.

Kako je otkrila ćerka nije dobila ime po njenoj ulozi koja ju je proslavila već su se svi jednoglasno složili da je lepo, neobično i retko ime.

Foto: ATA images

 

 

Od supruga ima potpunu podršku, pa je neretko odmeni u noćnim satima kada se mezimica probudi.

Iako je nakon razvoda od bivšeg supruga sa kojim ima sina mislila da nikada više neće se udavati niti rađati, to se promenilo onog momenta kada je shvatila da se zaljubila u dugogodišnjeg prijatelja.

Foto: ATA images

 

 

- Mislila sam da neću više rađati, a onda sam se zaljubila. Sa ovim godinama mislim da uopšte nije stvar u mojoj želji da se ostvarim kao majka.

To sam shvatila onog momenta kada sam pronašla osobu sa kojom sam htela i na tom nivou da se spojim, odnosno kada sam shvatila da sa njim hoću da imam dete - prvi put je iskreno govorila glumica.

BONUS VIDEO: