Pevačica Jana Todorović oglasila se na drugu godišnjicu od smrti sestrića Baneta, koji je preminuo pre dve godine.

- Dve najtužnije i najbolnije godine bez tebe. Najveća i prva moja radosti... Nikad više tvoja TETKO neće biti ista, kako si me ti zvao, srce moje najbolje i najmilije. Zauvek u mom srcu, zauvek srce moje... - napisala je Jana na svom Instagram profilu uz sliku preminulog sestrića.

Foto: Printskrin Instagram/janavip2011

 

 

Podsetimo, Jana je u novembru prošle godine ispričala šta se desilo sa njenim sestrićem.

- Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio. Bane je odrastao na Kosovu s nama. Moja ćerka je doživela veliki stres, još uvek je vraćamo u normalu, o sestri i da ne govorim, rekla je Jana.

- Mene je ta tragedija zatekla u Americi na nastupima. Odmah sam krenula za Beograd, ali mi je trebalo dva i po dana da se vratim u Srbiju, a onda su me vraćali u život. Zvali su Hitnu pomoć, jedva sam podnela tu vest, ispričala je pevačica jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

- On je dobio koronu, a bio je malo gojazan. Otišao je kod lekara, dobi je antibiotik, ali mu se stanje nije popravljalo. Doktorka mu je ponudila da ostane u bolnici i pošto se nije osećao dobro, pristao je.Stanje mu se odjednom pogoršalo i te subote je izgubio život. Bio je svega jedan dan na respiratoru. Mislim da mu srce nije bilo dobro, a nije bio ni vakcinisan, kazala je pevačica tada za 24sedam.

BONUS VIDEO: