Gostujući u jednoj emisiji na Hype televiziji, Vesna Rivas opisala je do detalja kako ju je bivši muž prevario dok se porađala. Nakon skandaloznog saznanja da joj je muž neveran, odlučila se na neverovatan potez.

Foto: Printskrin/Instagram/rivasvesna

 

- Zadnjih par meseci on se očjukao sa tom komšinicom koja drži kafić. Ja sam par puta išla da joj bacim bombu, da je zapalim, sa sve stomakom - ja sam bila trudnica, svi su me znali po gradu, policija, one racije i tako dalje. Međutim, ja razmišljam, ma ne, mučiću ja nju na drugi način. Ona će njega da želi, a on mene neće da ostavi, jer je to još jedna više muška kukavicfa, kad su emocije u pitanju znam koliko me voli, ma pržiću ja vas oboje na tihoj vatri. I tako je i bilo! - ispričala je Vesna i dodala:

- I pazi, ti ne spavaš, oni nisu imali seks, ona i tad tvrdi da nije bio, da sam ja budala, da ja tripujem i tako dalje. Međutim, ja sam takvu akciju sprovela, ja sam odmah ustala iz kreveta posle porođaja, pa vrtela telefone, postavila sam im zamke. Postavila sam im zamke, i uhvati ga u jednom momentu "Ej, ej brzo mi oslobodi hitno mi treba", jer tad nije bilo mobilnih, samo su postojali fiksni telefoni. Ja sam ga pitala "Zašto, da ovoj kokoški pozoveš taksi i dok ne dođe muž koji zatvara kafić?".

- Znaš šta je tu u meni poražavajuće bilo i što nisam mogla da sačuvam sebe od sebe. Pola ljubavi je otišlo tad, pazi, imali smo para, mogao je da je odvede bilo gde - u hotel, hostel... Mogao je s njom da vodi ljubav gde god je hteo, ja bih mu uvek verovala i nikad ga nisam proveravala, ja njemu nikad nisam ulazila u novčanik da vidim crtice, ceduljice i kad je bio po putevima mogao je da radi šta hoće i pre. U momentu, kad se ja porađam, znači ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu, kako to boli! To je izdaja, to nije prevara, pola ljubavi je otišlo!

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".