Par iz Škotske je boravio u jednom od zagrebačkih restorana, kada im je nakon ručka konobarica jednostavno donela kocku. Rečeno im je da ukoliko bace šest ništa ne plaćaju, a svaki sledeći broj je imao isto neku simboliku. Jedino im nije odgovarala jedinica, budući da bi u tom slučaju, morali da izmire celokupni račun.

- Kada je trebalo da platimo račun, žena nam je ponudila da bacimo kocku - pojasni je Gregori kako su došli do besplatnog ručka.

Plaćanje uslovljeno bacanjem kockice

U prvi mah je pomislio da se radi o fori, govoreći o samim kockicama. Naime, šestica donosi besplatnu hranu, petica polovinu računa, četvorka je donosila besplatno piće, trojka besplatan desert, dvojka popust od 10%, a jedinica plaćanje celog računa.

Prilikom bacanja kocki, Gregori je rešio da oproba sreću preko svoje devojke Kloi, koja je bila srećne ruke i dobila je šesticu. Tada im je konobarica rekla da ne moraju da plate svoj račun.

 

 

- Sve vreme sam razmišljao u čemu je fora. Međutim, fore nije bilo - rekao je on u kameru dok su se vraćali kući iz restorana, dodajući na kraju kako njih dvoje nisu ser***e, te i da su im ostavili veliki bakšiš.

BONUS VIDEO:

(Blic)