Tranzitna Venera ulazi u znak Vage 8. novembra i podstiče potrebu za emotivnom bliskošću, ljubavlju, povezivanjem sa drugima, lepim i zanimljivim društvenim događanjima. 

Venera će ovde biti do 4. decembra, dovoljno vremena da se poprave narušeni emotivni i ljubavni odnosi.

Foto: Profimedia

 

 

Venera u ovom znaku je u svom sedištu. Ona je nosilac ideje o zajedničkom životu, o ljubavi, o tome koliko je važno povezati sa se partnerom, ona je kao ogledalo u koje se reflektuje sve ono što drugi osećaju. Drugi ljudi jako mogu uticati na emocije osoba koje u svom natalnom horoskopu imaju ovu Veneru. 

Venera će praviti u jednom trenutku tokom novembra kvadrat sa Plutonom što može doneti strah od emotivnog odbacivanja, manjak tolerancije, dramatičnost u odnosima sa partnerom. 

Ovo se posebno negativno može odraziti na osobe rođene u znaku Jarca, Raka i Ovna. 

Foto: Profimedia

 

 

Ova Venera može prijati vazdušnim i vatrenim znacima jer kod njih se pokreće energija lakoće u komunikaciji. Posebno se odnosi na pozitivne promene u odnosima gde je partner u znaku Vodolije ili u znaku Blizanaca.

Mnogi parovi i veze mogu da poprime ozvaničavanje odnosa, društveni odnosi su u usponu, pokreće se energija umetničkog i kreativnog stvaranja (posebno za one osobe koje se bave umetničkim profesijama).

 Uživajmo u ovoj Veneri u znaku Vage!

BONUS VIDEO: